Sjoerd Meuleman

Sjoerd Meuleman >> Weblog >> artikel: 'Bar'

Bar

Het was weer een barre vertoning, daar bij SBS 6 tijdens de derde helft van Kroatie-Nederland. Speelt Oranje een keer zoals het hoort, moeten wij ons laten bijpraten door de half mislukte tenniscoach Bogstra, dat mokkel van Froger en Frank de Boer die je niet verstaat. En dan zit er er ook nog een eikel bij die ik niet eens ken, maar sowieso onzin uitkraamt. En dat onder leiding van de kwijlerigste voetbalpresentator die er bestaat.
Het was weer bar allemaal.

3 reacties tot nu

  1. Heinze Bakker
    8 februari, 2008

    | 11:49 am

    Wederom programma gemist wegens korfbal activiteiten. Zo te horen een correcte keuze. Het enige programma waar ik in de toekomst voor thuis blijf is het vanaf april door de NCRV geprogrammeerde “Frank de Boer zoekt logopedist”.

    Frank en Ronald Bakker

  2. 10 februari, 2008

    | 11:43 am

    Toevallig stuitte ik afgelopen zaterdagavond bij Studio Sport op de korfbaltopper DOS 46-PKC, om de koppositie in de nationale korfballeague. Wie er won kan ik niet navertellen, want na nauwelijks een halve minuut blijk ik te zijn weggezonken in een diepe, diepe slaap.

  3. Heinze Bakker
    12 februari, 2008

    | 8:24 am

    Een goede nachtrust, voldoende lichaamsbeweging en een gezond maal is de basis voor een heilzaam en productief leven. Ik ben blij dat de nobele korfbalsport ook bij u bijdraagt aan een diepe nachtrust. Nu nog mee gaan doen dan komt er ook voldoende lichaamsbeweging en een gezonde trek.

Geef een reactie

Je moet aangemeld zijn om een reactie te kunnen geven.

AWSOM Powered