Sjoerd Meuleman

Sjoerd Meuleman >> Weblog >> artikel: 'Ongeleid'

Ongeleid

Dé quote van gisteravond kwam uit de mond van Henk Spaan. ‘Johan Cruijff is en blijft een ongeleid projectiel’.

4 reacties tot nu

  1. Heinze Bakker
    11 maart, 2008

    | 8:44 am

    Ik ben het bij hoge uitzondering niet met u eens. Dankzij een korfballuw weekeinde kon ik het WK afstanden schaatsen volgen en de opmerking van Martin Hersman, “Je kunt het ook overdrijven”(nadat Sven Kramer zijn petje op de grond smeet omdat hij de Wereldtitel op de 1500 meter op een tiende had gemist), verbijsterde mij? Hoe kan iemand met een topsportverleden zoiets zeggen, geen wonder dat Martin met zijn negen tot vijf mentaliteit nooit iets van belang heeft gewonnen! Wat vindt u?

  2. Heinze Bakker
    11 maart, 2008

    | 8:47 am

    Ik moet mijzelf onmiddelijk corrigeren omdat ik zie dat uw opmerking van voor het weekeinde is. Deze slordige gretigheid komt omdat ik zeer benieuwd ben naar uw kundige mening. Neemt u mij niet kwalijk.

  3. 11 maart, 2008

    | 12:34 pm

    U lijdt in elk geval niet aan een negen tot vijf mentaliteit, want hieruit begrijp ik dat was u er vroeg bij was dit weekend. Hulde daarvoor.
    Die opmerking van Hersman is wat mij betreft goed voor een knappe tweede plaats. Los van het feit dat ik u gelijk geef, hij blijft wél hangen.
    Nog even over onze eigen J.C. Johan Cruijff. Alles bijelkaar genomen, blijft bij mij één woord bovendrijven. Kinderachtig.
    Hoe dan ook schreeuwt de kwestie om een diepgaand onderzoek. Het zou mij niets verbazen als bewezen landverraadster Danny…

  4. Heinze Bakker
    11 maart, 2008

    | 1:37 pm

    Er is een stroming binnen de psychologie die er vanuit gaat dat iedereen een absolute leeftijd heeft. Een leeftijd die je zelfs met het klimmen der jaren blijft. Zo blijf je b.v. dertig terwijl je volgens het paspoort dik in de vijftig bent. Bij Cruiff schijnt de absolute leeftijd elf jaar te zijn. Het geen zijn aan de ene kant ontwapenende en aan de andere kant zeer kinderachtige gedrag zou verklaren. Danny’s absolute leeftijd schijnt daar en boven vierennegentig jaar te zijn het geen u theorie staaft.

    Sigmund Bakker

Geef een reactie

Je moet aangemeld zijn om een reactie te kunnen geven.

AWSOM Powered