Sjoerd Meuleman

Sjoerd Meuleman >> Weblog >> artikel: 'Invliegen'

Invliegen

Zo. De kop is eraf, maar de mijne zit er nog op. Als ik tien minuten van de eerste twee wedstrijden heb gezien, is het veel. Het EK moet dus nog beginnen.
Zwitserland tegen Tjechie ging grotendeels verloren door barbecueperikelen. Gamba’s, sardines en tipilipilipavissen moeten niet alleen worden klaargemaakt, ze moeten ook worden klaargeroosterd. Bovendien moet een mens gewoon eten. En dat kost tijd.
Van de tweede wedstrijd zag ik nog minder. Na een minuut of vijf ben ik in een diepe slaap gevallen, waarschijnlijk te wijten Dirk’s rosé van tweeenhalve euro. Toen ik om een uurtje of elf ontwaakte, lag iedereen op bed, en voelde mijn hoofd licht onaangenaam. Ik had zelfs te weinig vut om de teletekst in te schakelen voor de uitslag.
Wel werd ik tijdig ingelicht over het nieuws van de dag, toen er vlak voor de barbecue opeens rook uit mijn TV kwam. Een teken dat er iets aan de de hand is. Wat bleek? Robben toch een pijntje. Ook Melchiot had problemen. Iets met zijn schaamhaar. 
Later zag ik analist Youri Mulder ergens langskomen met een nuttige tip. Die superortipodonthopeet van Arjen: viel die niet in te vliegen?

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste!.

Geef een reactie

Je moet aangemeld zijn om een reactie te kunnen geven.

AWSOM Powered