Sjoerd Meuleman

Sjoerd Meuleman >> Weblog >> artikel: 'Leedvermaak'

Leedvermaak

Om nog even op Beenhakker terug te komen: ik heb van hem genoten gisteravond. Dat hij alsnog die gelijkmaker om zijn oren kreeg, bedoel ik. Want wist u dat ik hem één van de meest irritante BN’ers vind, die er op de velden rondloopt?
“We zijn bestolen!”, brieste hij tegen de verslaggever, meteen na afloop na de wedstrijd. Hoezo bestolen? Ik begreep werkelijk niet waar hij het over had. Het leek mij een glaszuiver verhaal. Zelfs mijn vrouw kon zien dat die Pool maar aan dat shirtje bleef hangen.
Voetbalanalist Verbeek legde het nog maar eens uit. Het was een optelsom van een aantal dingen, beweerde hij. De scheidsrechters waren voorafgaand aan het toernooi stevig geinstrueerd. Ze moesten een keer gaan optreden tegen shirtjeshangen. Bovendien betrof die vrije trap een herkansing. De scheids had hem al gewaarschuwd.
“Allemaal machomannetjes”, jammerde Leo door. Die man heeft écht boter op zijn hoofd.

4 reacties tot nu

 1. Heinze Bakker
  13 juni, 2008

  | 9:43 am

  Het leidt inderdaad weinig twijfel dat Duitsland over twee weken Europees kampioen wordt. Deze nederlaag vergroot slechts de kans hierop. Je kunt de loop der natuur nu éénmaal niet veranderen.
  Erger is het dat Bert Maalderink vrij mag rondlopen en iedere dag een EK journaal mag fingeren. Zelfs met de tv uit is dit onverdragelijk. Wat vindt u in al uw wijsheid hiervan?

 2. 13 juni, 2008

  | 10:02 am

  Ik zie dat uw reactie onder het verkeerde bericht is terechtgekomen. Ik zal mijn systeembeheerder vanavond sommeren e.e.a. weer recht te zetten.
  Je bent pas echt kampioen wanneer je van de Duitsers wint. Laat ze de finale dus maar halen.
  Eigenlijk ben ik groot fan van Bert. Qua stekeligheid is hij onovertrefbaar. Daarom viel het me van hem ook zo tegen

 3. Heinze Bakker
  13 juni, 2008

  | 10:24 am

  In mijn gretigheid heb ik gereageerd op een stukje dat ik nog niet had gelezen. Ik hoop dat onze jongens vanavond net zo gretig maar niet zo slordig zijn. Uw systeem beheerder die mij een kundige man lijkt kan één en nader vast nog wel in orde corrigeren.

 4. Heinze Bakker
  17 juni, 2008

  | 8:13 am

  Mocht u denken dat ik mij in het verleden weleens wat negatief heb uitgelaten over van Nistelrooij en/of Dirk Kuyt dan verwart u mij met iemand anders.

  Heinze O.

Geef een reactie

Je moet aangemeld zijn om een reactie te kunnen geven.

AWSOM Powered