Sjoerd Meuleman

Sjoerd Meuleman >> Weblog >> artikel: 'Nieuws'

Nieuws

Toen de beurzen hun peilloze afgrond in kelderden, was geen kop te groot om het slechte nieuws de wereld in te slingeren. Het krantenlandschap leek nog slechts te bestaan uit Telegraafjes of afgeleiden ervan. De wereld verging zowat.
Eerder deze week sijpelde op de radio opeens het bericht door dat de AEX de hoogste stand had bereikt sinds twee maanden. ’s Avonds in de krant geen letter.
Goed nieuws is geen nieuws.

4 reacties tot nu

 1. Heinze Bakker
  28 april, 2009

  | 12:13 pm

  Wat een verdacht optimistisch stukje! Waar is de oprechte mopperaar in u gebleven? Degene die er slaagde zelfs het positiefste bericht door gedoubleerd glaswerk te bekijken, zoals het een goede Amsterdammer betaamt. U is de afgelopen maanden toch niet op één of ander pelgrimage geweest om uw leven zin in te blazen hoop ik! Of hebt u soms een abonnement op het geluksblad de Happinez genomen? Ik vind dat dit niet kan, hier heb ik niet maandenlang op gewacht. Schelden moet u, mopperen, geen enkele concessie doen, zo staat het ook in de Bijbel. Dat men met zijn talenten moet woekeren.

  H.B

 2. 29 april, 2009

  | 12:03 pm

  Fijn om weer eens iets van u te vernemen. Uw boodschap is duidelijk.

 3. Heinze Bakker
  29 april, 2009

  | 1:01 pm

  Heer Sjoerd,

  Ikzelf was ook uitermate verheugd weer verse stukjes van u op uw site te lezen. Ik had het al min of meer opgegeven, en herlas alleen de stukjes vanuit een verlangen naar vroegere tijden. U kunt zich vast wel voorstellen dat ik direct, en zeer emotioneel reageerde toen dit eindelijk weer kon. Hoop dat alles u en uw gezin goed vergaat, en hoe is het eigenlijk met die griezelige zwaan?

  Heinze B.

 4. 5 mei, 2009

  | 10:09 am

  Mooie steunende woorden, heer Bakker. Op dit ogenblik is het loeder van een zwaan gelukkig nergens te bekennen. Maar helaas dat zegt niks.

Geef een reactie

Je moet aangemeld zijn om een reactie te kunnen geven.

AWSOM Powered